Меблева компанія TsuriCom
50012 Україна, Кривий Ріг
вул.Сєченова, 26
(063) 419-03-30
Головна » Архів матеріалів
01.12.2013

Дуже часто до нас звертаються клієнти з проханням проконсультувати з медичних питань. Особливо часто задають питання батьки дітей страждають на сколіоз або іншими хворобами пов'язаними з хребтом або поставою. Ми не фахівці і не можемо давати такі консультації. Але ось нарешті ми можемо підказати до кого вам звернутися за консультацією.

... Читати далі »


01.12.2012
Компютерний стіл на металевому каркасіНовий напрямок компанії TsuriCom -  розробка комп'ютерних столів на металевій основі. Наша мета - створити універсальний комп'ютерний стіл, здатний вижити в самих нещадних умовах: у школі, комп'ютерному клубі, дитячій кімнаті.
Велика столешня та вічний металевий каркас комп'ютерного столу роблять ці комп'ютерні меблі практичним і недорогим рішенням меблювання приміщень.

30.11.2012
Пропонуємо рейтинг кращих моделів комп'ютерних столів для ноутбука, які за результатами 2012 року користувалися найбільшим попитом серед клієнтів нашої компанії. ... Читати далі »

29.11.2012
Купувати меблі в через Інтернет стало ще зручніше! З січня 2010 року наша компанія приймає платежі за будь-які меблі через міжнародну систему платежів Pay-Pal.
Стати користувачем Пей-Пэлу може будь-який користувач карток Visa, MasterCard, American Express або Discover, які підтримують інтернет платежі. ... Читати далі »

15.12.2011

Раді повідомити, що ціни на комп'ютерні столи та столики для ноутбука знижені до 20%. Знижки діють до 8 січня 2014 року і тільки на столи, які замовляються через сайт.
Просимо Вас уточнювати наявність готових комп'ютерних столів і столиків для ноутбука перед замовленням через сайт по прямому мобільному телефону офіс-менеджерів: (067) 564-04-84 або по телефону в Кривому Розі: (056) 401-02-98.
У зв'язку з великою кількістю замовлень у передноворічний період, а також періодом новорічних свят термін виконання індивідуальних замовлень збільшується.

Щасливих Новорічних свят!


28.04.2011
Динаміка рекламної активності виробників меблів і меблевої фурнітури Україна свідчить про те, що кризовий період для українських меблевиків ще не закінчився. Зростання цін на енергоносії (електроенергія, газ, бензин), новий податковий кодекс, статті в пресі про зміни у пенсійному та митному законодавстві призвели до того, що всі учасники ринку застигли в очікуванні. Тим часом назріває новий етап у розвитку українського меблевого виробництва. Як вплинули на виробників меблів та меблевої комплектації роки кризи і зміни в країні? На ці питання намагаються відповісти експерти компанії TsuriCom.

... Читати далі »


07.01.2011
 
З 1 січня ви можете сплатити меблі і товари сайту через сітстему електронних платежів WebMoney. На даний момент компанія TsuriCom проходить атестацію, але прийом платежів через формальний атестат вже працює. 
Увага: для товарів, придбаних черех систему WebMoney діють додаткові націнки у вигляді ПДВ 20% та комісії обмінника 2,5%.
Детальніше про способи оплати.

18.10.2010
Запрошуємо взяти участь в акції та отримати стіл, столик для ноутбука або інші меблі TsuriCom безкоштовно*! 
Учасником акції може стати кожен. Для цього потрібно написати статтю або розповідь про комп'ютерний стіл або столик для ноутбука. Стаття повинна бути унікальною, містити не менше 250 слів і бути цікавою для відвідувачів сайту. Оформлення картинками і малюнками бажане, але не обов'язкове.
Статті можна розміщувати на нашому форумі, в розділі "Статті про меблі" (потрібно зареєструватися на сайті) або надсилайте їх на пошту info@tsuricom.com.ua.

Призовий фонд еквівалентний 700 грн.  ... Читати далі »

24.05.2010
Нові столи розроблені для малогабаритних офісів та роботи в домашніх умовах, коли зручніть та єргономічність робочого простору є критичним.
Надставки на столів серіі " ... Читати далі »

1 2 3 »



Украина, г. Кривой Рог,
вул. Сєченова, 26
як дістатися
(063) 419-03-30
Twitter TsuriCom Tsuricom в Facebook Канал Tsuricom на YouTube


Вход